Thief&Bandit vagia spalvas ir verčia jas raštais

Parašyk komentarą
Gražūs daiktai

Tai gali būti tos pačios klasikinės formos suknelė, tamprės arba marškinėliai. Paprasta tiesa: tai, kas drabužius pavers ypatingais yra raštai. Man patinka, kad atrandu vis daugiau pasaulio piešėjų, kurie skirtingai spalvina šias formas, taip į internetines parduotuves išleisdami vis daugiau unikalių ir su niekuo nesupainiojamų kolekcijų.

Tuo pasižymi ir Thief&Bandit – nedidelis, tačiau stiprus prekės ženklas, kurio priešakyje – kanadietė dizainerė ir visų iliustracijų bei medžiagų raštų kūrėja Amie Cunningham. Amie rašo, jog „Thief&Bandit“ drabužiai bei aksesuarai (ne tik vaikams, bet ir moterims, vyrams bei namams) yra rankų darbo, pačia tikriausia šių žodžių prasme, mat iš pradžių rankomis ji nutapo raštą su netoksiškais dažais (arba pasiūlo tai padaryti kviestiniams iliustratoriams), vėliau spaudžia jį ant organinės medvilnės, o  medžiagai formą sukuria talentingoji siuvėja Carly nedidelėje jų studijoje.

1-thiefandbandit 2-MeghanTanseyWhitton-6506 3-thiefandbandit4 4-il_fullxfull.576401942_5e97 5-thiefandbandit2 6-MeghanTanseyWhitton-6311 7-thiefandbandit3 8-thiefandbandit1

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *